ثبت نام در اسنپ ویزیت
هفته به هفته بارداری

رژیم غذایی در هفته 5 بارداری

اسنپ ویزیت:سامانه ویزیت و درمان در منزل

ممکن است آن خوراک املت خوشمزه به طور باورنکردنی و بدون توضیحی، در هفته پنجم بارداری برای تان غیرقابل خوردن شود و یا با دیدن مرغ به گریه بیافتید و ظرف سالاد حال تان را بد کند.

ارتباط یک زن حامله با غذا فقط این نیست که او چه نیاز دارد بلکه موضوع این است که چه چیزهایی را می تواند برای خوردن تحمل کند و یا حتی بو کند. مطالعات نشان می دهد که بیش از 85 درصد از مادران باردار ناسازگاری غذایی را تجربه می کنند
(اغلب در سه ماهه اول). اگر خوش شانس باشید ناسازگاری ها فقط شما را درگیر غذا ها و نوشیدنیها میکنند. به هر حال در این زمان نباید این غذا ها و نوشیدنی ها را مصرف کنید. اگر خیلی خوش شانس نباشید این ناسازگاری شامل غذاهایی که دارای مواد مغذی برای جنین هستند هم می شوند.

خوشبختانه نیازی نیست غذایی که حتی به اسمش حساس هستید را مصرف کنید. می توانید به آسانی با هنر جایگزینی، ناسازگاری های غذایی را تالفی کنید بدون این که ایدهآل های تغذیه ایتان را به خطر بیاندازید.

بسیاری از زنان ناسازگاری غذایی را اوایل بارداری تجربه می کنند به خصوص با غذاهای پروتئینی و گوشتی. خوشبختانه منابع پروتئنی فراوانی به جز گوشت وجود دارد از جمله سویا، آجیل و حبوبات، لوبیا و برخی غالت.

اگر فقط ظاهر غذاها موجب می شود که معده تان به هم بریزد آنچه را که آزارتان می دهد را پنهان کنید، مثال گوشت چرخ شده را در خورش استفاده کنید و از گوشت کم چربی استفاده کنید که بوی کمتری دارد، مرغ خرد شده را در سوپ یا سالاد ماکارونی استفاده کنید، تخم مرغ را در کیک مصرف کنید. به جای بیسکوییت ها و تنقالت، ساالد میل کنید، اگر به ساالد یا هر سبزیجات دیگری حساس هستید، بشقاب غذای خود را با رنگهای زرد و نارنجی تزیین کنید. هویج و سیب زمینی شیرین نسبت به سبزیجات از نظر دارا بودن بتاکاروتن، غنی تر هستند و معموال استفاده از آنها ساده تر است، میتوانید در کیک یا سوپ از خرد شده آنها استفاده کنید. اگر به شیر هم حساس هستید، کلسیم را از لبنیات دیگر دریافت کنید مثل پنیر یا ماست. به جای لبنیات، سویا، دانه کنجد، کشک، خربزه را جایگزین کنید، همچنین کنسرو ماهی با استخوان (کیلکا و ساردین)، حتی کلم بروکلی و لوبیای پخته شده دارای کلسیم هستند. ممکن است از زمانی که تست بارداریتان مثبت شده دیگر به سبزیجات زیاد عالقه نداشته باشید، به جای آنها میوهها را انتخاب کنید که برطرف کننده نیازهای تغذیه ای شما هستند، به خصوص آنهایی که از نظر دارا بودن بتاکاروتن بسیار غنی هستند مثل: انبه، طالبی و زردآلو که منبع بسیار خوبی از ویتامین C نیز هستند. بیشتر این حساسیتهای غذایی در سه ماهه دوم کم میشود یا از بین میرود.

این کتاب میتواند مفید باشد:

PDF ویتامین های نوزادان و کودکان و بزرگسالان

 

منابع این بخش کاملا بر اساس مستندات علمی،تهیه و تنظیم شده است

حق نشر با ذکر منبع بلامانع می باشد.

www.nozadteb.ir

User Rating: 5 ( 1 votes)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا